2020 11. kitabı
Okunma: 07 Mart 2020 15:52
Pek aradığımı bulduğumu söyleyemem. kitabın kapağına bakıyorsunuz "teşkilat türk devlet anlayışının kadim sırları" yazıyor. Tamam diyorsun işte aradığım kitap, merakla arkasını çevirip hangi konulardan bahsettiğini öğrenmeye çalışıyorsun, islamiyet öncesi türk tarihindeki kadim devlet sırlarından tuttunda, kozmik oda operasyonu Heyetin varlığını nasıl etkiledi gibi konulardan bahsettiği yazıyor. tabi merakla kitabı aldım başladım okumaya. Kitap 295 sayfa. Tam 235. sayfaya kadar İlk türk devletleri hakkında bilgi veriyor. Bilgi ama öyle böyle bilgi değil, ders kitabı niteliğinde ve bu sayfaya kadar ne kitabın ismiyle ne de arkasındaki özetle kitabın alakası yok! 235. sayfadan sonrası da (zaten geriye bir şey kalmamış oluyor) çok yüzeysel ve herkesin bildiği şeylerden bahsediyor. Özetlemem gerekirse, Kitabın ismi ve arka kapağındaki özeti ile nerdeyse alakası yok alakalı olanlarda çok kısaca geçilmiş. Sırf merak uyandırsın ilgi çeksin diye böyle bir isim verip 20-30 sayfada bahse konu yapıp piyasaya sürmüşler. Okurken çok zorlandım. Sıkıldım.. Hayatımda okumuş olduğum ismiyle içeriği en alakasız kitap diyebilirim.
TeşkilatKoray Kamacı · Eftalya Yayınları · 201726 okunma