2020 2. kitabı
Okunma: 09 Mart 2020 09:54
Kitaba 8 puan verdim çünkü şimdiye kadar az bilinen veya hiç bilinmeyen şeyleri tek bir kitap içinde özet bir şekilde bize sunuyor. Sağlık alanında geleneksel bilginin dışında kitap yazmak cesaret isteyen birseydir. Kitabın anlatım tarzı oldukça basit ve anlaşılır. Hiç sağlık bilgisi olmayan bir insan da rahatlıkla okuyup anlayabilir. Sıkıcı bölümü yok. Sürekli yeni bilgiler veriyor. En önemlisi de size, hayatınızı etkileyen herşeyin ta anne karnında başladığını anlatıyor. Bu kitabı okuyup strese girip evhamlanmak yerine daha bilinçli nasıl olabilirim ona çalışmalıyız. Zaten en son yazar da diyor, siz ve eşinize en doğru ne geliyorsa onu yapın gerisini boşverin. Aşağıdaki bazı incelemelerde kitabın olumsuz örnekler üzerinden ilerlemesi sebebiyle strese girdiğini belirtip yarıda bırakanlar olmuş. Bu gayet normal. Ama kitabin verdiği bilgilerin tamamı bilimsel ve doğrudur. Sırf bu yüzden kitaba olduğundan daha düşük puan vermek bana haksızlık geliyor. Tavsiyem ise şu; kitabı, hamileliğinizin son aylarında değil de daha henüz ilk aylarında ya da çocuk yapmaya karar verdiğinizde okuyun. Hatta en doğru zaman çocuk yapmaya karar verdiğiniz zaman olacaktır. Haa babalar mi? Babalar istediği zaman okuyabilir
Doğmamış Çocuğun Gizli YaşamıJohn Kelly · Kuraldışı Yayınları · 2021707 okunma