Puan vermedi·264 syf.····Okunma: 05 Aralık 2019 16:53 | Tutsak ~ Beyzanur Yılmaz |
°
Yıllarca isimsiz olduğunuzu ve bir kimliğinizin olmadığını düşünün. Herkesin oyun oynadığı yaşlarda eğitimde olduğunuzu ve anne babanın sevgisine ihtiyaç duyduğunuz zamanda kimsesiz güçlü olmak zorunda oldugunuzu.
Aşk yok, duygusal ilişki yok. Yalnızca görev.
Anka da bu kimliksizlerden. Işinde başarılı ajanımız bir görev için hazırlık yapıyor ve bu görev belki de onu kimliğine kavuşturacak.
Göreve başlarken öğrendiği şeyle Amir'e bile rest çekmeye çalışıyor ama mümkün değil. Geçmişinde ona derin acılar yaşatan Kül ile bir araya gelmeli. İşte burada her şey başlıyor. Sonrası yangın yeri.
Gittikleri görev çok heyecanlıydı aralarda aksiyon vardı ama daha çok entrika olay aksiyon okusaydık daha da mutlu olabilirdim. Entrikalı şeylere karşı ilgimi biliyorsunuz
Amaaa ikinci kitapta sanki bizi daha büyük olaylar bekliyor. O kadar çok istiyorum kiii
Hemen baskı yapalım yazarımıza bence
Bu ekibin daha doğrusu Anka ve Kül'ün dahil olduğu başka operasyonları da okumayı çok isterdim. Bir dizi gibi izledim ve keşke hemen devamı olsa diye isyan ettim. Farklı görevler farklı maceralar
Hikayaye sonradan dahil olan Alfa'yı çok sevdim. Egosu bana kendimi hatırlattı
Canım Kül senden de bayağı özür dilerim başta seni pislik sanıp bayağı saydırdım amaaa
Ve tam son diye düşünürken aslında büyük olayların zamanı geldi. Allahımmmmm çok heyecanlıyım. Kitabı bir solukta okudum bitti ve heyecanla devamını istiyorum. Bizim fantastik dörtlü; Anka, Kül, Alfa ve Griffon bakalım neler yaşayacak ve ben okumak için çıldırıyorum
Bu kitabı da o kadar hızlı okudum ki Elime almam ve son sayfayı kapatmam arasında gecen süre çok hızlıydı. Aşırı akıcı ve sürükleyici olduğunu belirtmiş oldum bence.
Yazarımızın kalemiyle tanışmam bu kitaba nasip oldu ve ciddi anlamda çok sevdim. Müthiş bir kurgu ve aşırı sürükleyici. Bugünden sonra bolca rahatsız edeceğim sanırım