Puan vermedi·504 syf.····Okunma: 08 Şubat 2020 20:58 | Anahtar ~ S.Mare |
Uzun süre çocuğu olmayan bir çiftin bebekleri dünyaya geldiğinde annesi o bebeğin şeytan olduğunu iddia ederek ona dokunmuyor. Annesi ona şeytan anlamına gelen Mara ismini koyarken babası Angelina ismiyle hitap ediyor. Yıllar sonra annesi öldükten sonra tüm olaylar başlıyor.
Babasının yıllardır bir bilgisayar oyunu sandığı Kalkan'ın gerçeklerini öğreniyor. Okula gelen yeni çocuklar ona kaybolmuş melek diye hitap ediyor. Doğaüstü şeyler oluyor ve kendini bambaşka dünyada buluyor. Dokunduğunda ona sonsuz huzur veren melek Uriel yani Blake, kızıl gözleriyle ateş saçan Alastor ya da insan adıyla Damien ve peşlerinde olduğu kayıp anahtar. Şeytan onu bulmaya çalışırken melek onu engellemeye çalışıyor. Anahtar ne mi? Cehennemin kapısını açan anahtar.
Lucifer ve Ariel, kayıp anahtar ve Mara'nın bu hikayedeki pozisyonu.Kasabayı tüm bunlardan korumak için yapılan kalkan ve kalkandaki boşluklar.
Damien şeytan olsan da seni seviyorum dostum! Kötü karakterler her zaman daha samimi geldiği için daha çok seviyorum Mara'ya sürekli 'Beyaz bela' demesi ya da sürekli bir şeyler söyleyip arkasından ben şeytanım 'Yalan söyledim' demesine bayılıyorum.
Sayfalar ilerledikçe melekler, şeytanımız, kalkanın güvenliğini sağlamaya çalışmak için yapılanlar. Mara ve Damien arasındaki çekim mi yoksa Damien'in oyunu mu bilinmezliği, aksiyon dolu sahneler müthişti.
Ayy melekler demişken Kevin sana bayılıyorum dostum efsane bir şeysin sen
Damien bebeğim her ne kadar şeytan da olsan, çok saçma şeyler yapsan da hepsinin müthiş bir nedeni var o son sayfaların da bir nedeni var sana güveniyorum.
Ve bir karaktere daha aşık olduğumu belirtmeliyim. Muhteşemmmmm Allah'ım hatırladıkça gözlerimden kalpler fışkırıyor. Uzun süre daha fazla düşeceğim bir karakter olur mu bilmiyorum.
Sonuna hiç değinmek istemiyorum çığlık attım ve hemen ikinci kitabı istiyorum. Umarım yazarımız bizi çok bekletmez. Gücüm yok çünküüü olur hemen gelsiiiin