2020 43. kitabı
Grıgorıy Petrov bu eserinde bugün bile eğitim sistemine hayranlıkla baktığımız Finlandiya' nın şuan bulunduğu uygarlık seviyesine nasıl geldiğinden bahsediyor. Suomi halkı Snelman'ın önderliğinde milli kültür ve ahlak seviyelerini birlik ve beraberlik çerçevesinde iyileştirme yoluna gitmiştir. Bu kitapta da bu yolda izlenilen politikalardan ve başarı öykülerinden bahsediliyor.Bir milletin nasıl uygar bir seviyeye gelebileceğini anlatan güzel bir kitap.Her sayfasını hayranlıkla okuduğum bu kitabı milletini seven her birey okumalı. İsterim ki, Bu kitabı okumayan insan memur olmasın. Bu kitabı okumayan insan öğretmen olmasın. Bu kitabı okumayan insan yönetici olmasın. Bu kitabı okumayan insan gazeteci olmasın. Bu kitabı okumayan insan mühendis olmasın. Bu kitabı okumayan insan doktor olmasın. Bu kitabı okumayan insan avukat olmasın. Bu kitabı okumayan insan hakim olmasın. Bu kitabı okumayan insan kaymakam olmasın. Bu kitabı okumayan insan vali olmasın. Bu kitabı okumayan insan milletvekili olmasın. Bu kitabı okumayan insan kaymakam olmasın. Bu kitabı okumayan insan cumhurbaşkanı olmasın.
Beyaz Zambaklar ÜlkesindeGrigory Petrov · İstek Yayınevi · 2018124,6bin okunma