Yorumlar gelsin sevgili 1k üyeleri
Kendin ile alakalı olarak neyden hoşlanırsın fiziksel özelliğin ,davranış şeklin...
Anket
Gülerken ( sadece tanimadiklarimla) utanıp çok tatlı olur muşum.
Bilal eminimki tatlı oluyorsun senin gibi bir kaç arkadaşım var özellikle erkeklere çok yakıştırıyorum
Yaaa 🖤🖤 Mutlu olmak için okuyacağım acayip güzel bir mesaj.. Ben genelde insanlar tarafından 2. planda duran biri olduğumdan pek kimseye inancım yok aslında ve biliyor musunuz şu hiçlik meselesini de hep doruklarda yaşamışımdır 😂 ama bir insanın hiç tanımadığı biri hakkında böyle konuşması ne hoş. Dünya sizler hatrına dönüyor desem yeridir :)
Emin olabilirsinki hissetiğim şeyleri ve gerçek olan şeyleri döktüm
90 kiloyum güncel kilodan haberim yok.. 1.60/65 boylarındayım.. Kahverengi göz çok koyu kahve saçım var... Eğer bir evim varsa o kediyi eve alır, kurutur doyacağı kadar yemek verirdim ve kapıyı açık bırakırdım ister ait olduğu yere dönerdi ister benimle kalırdı ve onunla bir ev arkadaşı olurduk. Zaten sadece ailem, kitaplar ve hayvanlarla ilgileniyorum..
Saçlar kahve bu bir kadın için avantajdır Kahverengi göz aşığı biriyim ama siyah gözlere sahibim ve evde tek istisna çok manyakça kıskandım sizi Merhamet denir buna insan merhametli olması ne güzel bir özellik demi Ailen ile olman sadıklık ve iyi biri olduğuna işaret çocuklar ile aran iyi eminim bunlar çok güzel şeyler
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben boyumu seviyorum. En sevdiğim huylarimdan bir tanesi ise olaylari çok takmamam.. nerdeyse her konu da pozitif dusunebiliyorum..
Ne güzel sevindim