2020 8. kitabı
ÖLÜ KENT || İLAYDA MELİS OKURGAN Not : Spoiler içerir. Sonu gerçekten beni çok şok etti.Yani böyle bir şey asla beklemiyordum.Kitapta bazı sinir olduğum noktalar vardı.Baştada Oktar’ın tutarsız, manyak haraketleriydi.Kabul yaşadığı şeyler çok zordu,annesinin başına gelenler gerçekten beni etkiledi ama yaptıkları bana çok aşırı geldi.Tabi psikolojisi kötü olan biri için bu yorumu yapmak doğru değil ama.Oktar Hazzar’ın beni etkileyen kısımları da vardı.Elinde ki güç çok fazlaydı.Herkes bu gücünden dolayı ondan ya etkileniyor ya da korkuyordu zaten.Böyle güçlü karakterler görmek güzeldi. Efnan Zahredar ise sevdiğim bir karakterdi.Bildiğiniz kızın filmlik hayatı vardı.Yaşadıkları hiç kolay hiç normal şeyler değildi.Hele en sonunda voodoo bebeği ile büyülendiğini öğrenmem ayrı bir şoktu.Ailesinin davranışları, babaannesinin kardeşini öldürüp kızı hipnoz edip suçu Efnan’a atması.Bunlar cidden garip ve zor anlardır onun için. Kurgu bakımından güzeldi.Oktar’ı o kadar fazla sevemesemde -yani hareketlerini- her şey güzeldi.Dili basit ve akıcıydı. 2.kitap gelir mi gelmez mi bilmiyorum gelirse nasıl toplayacağını yazarın inanılmaz merak ediyorum.
Ölü Kentİlayda Melis Okurgan · Perseus Yayınevi · 2020189 okunma