···Okunma: 24 Mart 2020 00:45 "Şafağın Koruyucuları Agonorıa'nın Yükselişi" Fantastik roman özelliği taşıması yanında gerçek yaşam öyküsünden de izler taşımakta. (yazarın ifadesi ile). Agonorıa, Karanlık Prens'le savaşırken onu yenmenin ötesinde aydınlığa kavuşmanın savaşını veriyor. Savaşçılığı, duygusallığı, cesareti, yardımseverliği ve sadakatiyle tam bir komutan, tam bir yoldaş. Sevdiklerini verdiği mücadelede yitirse de o aydınlığın en sağlam kalesi olmayı başarmıştır. Serisinin ilk kitabı olan Şafağın Koruyucuları Agonorıa'nın Yükselişi devamı ile bizi büyük sürprizler beklediğine inanıyorum. Yazarın anlatım biçimi okuyucuyu aksiyona fazlasıyla doyurduğu gibi okuyucuda bu olay örgüsünün bir parçası haline getiriyor. Her bölümü ayrı bir heyecan ve duygu yüklü. Hiç sıkılmadan okuyacağınız bir eser. Kitabın müellifi değerli yazar arkadaşım M. Buğra Kızılarslanoğlu'na teşekkür ederim ve başarılı çizgisini yeni eserlerinde de devam edeceğine inanıyor ve temenni ediyorum. Saygılar sunarım..