Gönderi

17-94 arası bir sayı yoruma bırakınız. Bende
İsmet Özel
İsmet Özel
,
Çatlıycak Kadar Aşki
Çatlıycak Kadar Aşki
kitabından bir kesit bırakayım..
Edebiyat
··
129 Gösterim
57 Yorum
83
Anneleri mutfakta kalan son bakır sahanı alüminyum olanıyla değiştirdi. Mesainin bitimine on kala istifa etti vali çamurlu bir yoldan yayan yürüdü sınıf arkadaşı olan nalbantın dükkânına.
68
Denedim. Soğuk sular dökünüp fırladım sokaklara sorular sordum nice kara sıfatlan üstüme alaraktan ipte boynum, ağzım şehvet yalaklarında çapraştım, and içip ayna kırdım doğadan bir vahiy bekledimse boşuna baktım akşam herkesin kabul ettiği kadar akşamdı hiç bir meşru yanı kalmamıştı hayatımın.
Doğum günüm 17... Bir demeç beklemekteyim... Teşekkürler 😊
Altmış sene yaşadım bir tek anım bile yok Anılması korkulu yerlerdedir meşhedim Faka bastım kaydı don çakar almaz çark amok Oldum cennet aşısı binbir günah işledi. Nice senelere:)
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Reklam
93
Bakın ben, birçok tuhaf marifetimin yanısıra ilginç ödeme yolları bulabilen biriyim üstüme yoktur ödeme hususunda sözün gelişi üyesi olduğunuz dernek toplantısında bir söyleve ne dersiniz? Bir söylev: Büyük İnsanlık İdeali hakkında!
nasıl da perişan, ne kadar da ölçülü darası alınmaz yüküm bu benim kayda geçirilemez, narhı konulmaz resmen ve alenen ifade usulü yok gözümün feri saydım onu, gücüm bundadır dizimin dermanıdır o buradan gelir cesaretim bende bu kucak olduktan sonra iyi veya kötü ne yapılabilir kendi hayatı aleyhine
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.