2020 25. kitabı
Merhabaaaallaaarrrr sevgili kitap severler Bugün sizlere yepyeni bir kitapla geldim... Nasıl desem kitap değil de sanki bir dizinin oluşturduğu bölümler gibiydi adeta bir solukta okuduğum ,okuyunca kendimden geçtiğim bir eserdi ..O kadar akıcı bir dili var ki elinizden bırakamayacaksınız, Coğrafya hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı Anlatılmaz okunur diyebileceğim bir eser Neyse çok uzattım galiba az biraz eserde bahsedeyim.. Hindistan’dan Türkiye’ye gelen bir uçak Irak semalarında bilinmeyen bir sebeple düşer.Kazadan sağ olarak kurtulan Aylin ve Yılmaz’ın yaşadıklarını anlatıyor. Aylin’in hayatı acılarla geçmiş dul bir kadındır. Annesini çok küçük yaşta lösemiden kaybetmiştir ,sonrasında ilk çocuğu Yaren de lösemiye yakalanmıştır onu kurtarmak için bir kardeş daha yapmaya karar vermişlerdir fakat bebek Ela’nın doğumuna yakın Yaren vefat eder.. eşi bu ölümden Aylin’i sorumlu tutmuştur..eşiyle arası bayağı açılmıştır Aylin ikinci doğumunu baba evinde geçirir zaman geçtikten sonra eşiyle tekrar bir şekilde birleşirler yeni bir hayat kurarlar bütün acılarını 2.kızları olan Ela’yla unuturlar... derken birgün Aylin’in eşi Oğuz kızı Ela’yı parka götürürken bir kaza geçirir ve ikisini de kaybeder..Aylin bunları yaşayan bir kadın...Yılmaz ise evli iki çocuk babası zengin bir adamdır. İşte bu uçak kazasından sonra birlikte geçirecekleri , hiçte kolay olmayacak günler yaşayacaklardır.Yılmaz ayağından ağır yaralanır günlerce Aylin ona bakar ve birbirlerine yakınlaşırlar ...Yılmaz evlidir,Aylin ise onca acıyı yaşayan bir kadın...Yaşadığı acılardan sonra bir yuvayı yıkmak istemez.. Evet o güzelim mağaradan kurtulurlar eski yaşantılarına dönerler ama buna da dönme denirse Aradan 1 yıl geçer ve herşey farklı olmaya başlayacak iken o güzel kitap biter Yaaa çok merak ediyorum ne olacak ??? Kitap öyle akıcı bir dille yazılmış ki nasıl bitti anlamadım dizim yarım kaldı sanki ...söylemeden edemeyeceğim Aylinin hayatını okurken kendime hakim olamadım pıtt pıttt oldu gözlerimBir kitapta aradığım da bu zaten o güzelim duyguları okuyucuya geçirmesi. Hani dizi izlerken bölüm bitince birdahaki hafta nasıl gelicek diye sabırsızlıkla bekleriz ya bende kitabın devamını böyle bekliyorum Veeeee bu güzel kitapla tanışmamı sağlayan güzel moderatörüme Teşekkür ederim güzel yazarımız kaleminiz daim olsun devamını okumayı dört gözle bekliyorum️
Suskun YeşilEmine Polat · Dorlion Yayınları · 201985 okunma