·528 syf.····Okunma: 02 Nisan 2020 19:44 Bu kitap hakkında ne düşüneceğimi yada nasıl bir yorum yapabilceğim hakkında hiç bir fikrim yok ama nys yinede düşüncelerimi okumayanlar ve kitap hakkında bilgi edinmek isteyenler için yorum girmek istedim konusundan bahsetmeyeceğim sadece fantastik olduğunu söyleyerek başlıyorum.
.YORUM.
Bu kitap hakkında o kadar çoook güzel yorum okudum ki kitaba başlarken beklentilerim zirveydi yani kitaba aşık olucağımı fln zannediyordum ama hiç de öyle olmadı kitapta fantastik dünyadan çok bir aşk hikayesi okudum ve bu beni sıktı evt tabini aşk konulması gerekiyor ama biz bir fantastik kitap okuduğumuz için aşk fantistiğin önüne geçmemeli yani en azından ben öyle düşünüyorum.
İşte Yen'i lisesine geliyor arkadaşlar ediniyor tm ama bir türlü fantastiğe giriş yapamadıkk yok o onu kıskandı yok o şuna böyle davrandı o bad boyluk yaptı fln. Son sayfalara yaklaştım artık bir kaç olay olmaya başladı o bölümleri büyük bir heyecanla okudum hakkını yemeyeyim o sayfalarda fantastiğe doydum ama ben tek sonunda o heyecanı merakı yaşamak istemiyordum tüm kitap boyunca öyle okusak evt hayatımın fantastik kitabı olabilirdi çünkü gerçekten yazarın kurgusu çok sağlam. ha belki yazar diğer kitaplarda fantastiğe boğmultur okurlarını oraları bilemem daha sadece ilk kitabını okudum.ama başlarda yada ortalarda hiç olay olmadı fln zannetmeyin oldu ama çok kısaydı işte BANA fantastik tadı vermeyen olaylardı.diğer kitaplarını alıp okurmuyum güzel bir indirime girerse alır okurum ama şuanda ilk kitap beklentilerimi hiç karşılamadığı için almayı düşünmüyorum.
AMA SİZ EĞER (bir zamanlar benim gibi)ÇOK MERAK EDİYORSANIZ TABİ ALIN OKUYUN herkes aynı kitaptan aynı tadi alamaz belki bu kitap sizin hayatınızın kitabı olur bilemem.