Uzuuunnn zamandır merak ettiğim bir kitabı sonunda almış, okumuş ve şuan yorumluyor bulunmaktayım, çok mutluyum.
Kitapta aslında bize çok da uzak olmayan ama yine de farklı bir yaşam var.
Bayağı elektronik bir yaşam! İstediğiniz bir şeyi, siz daha istediğinizi fark etmeden kapınıza dron ile getirecek kadar büyük imkanlara sahip bir dünya!
Bu dünya partnerinizi bile size en uygun bir şekilde seçebiliyor, o derece yani.
Peter İşsiz adlı arkadaşımız kendisine istemediği bir ürün dron aracılığıyla geldikten sonra bu sistemin aslında göründüğü kadar mükemmel olmadığını düşünmeye başlar ve bütün sistemi karşısına alarak bunu ispatlamaya çalışır.
Konu bu şekilde ilerliyor, sonuna kadar büyük merakla okudum. Kitapta en sevdiğim kısım da insanların soyadlarının sahip oldukları meslekleri olmasıydı. Beni çok eğlendiren bir detay oldu bu. Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan, verilmek istenen mesajı çok farklı bir kurguyla anlatan bu kitabı kesinlikle okumalısınız. Ben ba-yıl-dım!
Mizah yönüyle olsun, akıcılığıyla olsun müthiş bir kitaptı. Iyi ki almışım! Siz de alın, okuyun , okutun!