·213 syf.····Okunma: 03 Nisan 2020 21:59 Paulo Coelho'nun okuduğum ikinci kitabıydı. Olay örgüsü ve yazarın dili o kadar güzeldi ki kitap hemen sizi içine çekiyor ve elinizden bırakmak istemiyorsunuz. Ben iki günde okudum ama bilerek yer yer durmak ve sindirmek istedim, tabii bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Kitabımızın ana karakteri Veronika adında 24 yaşında bir genç kız, Veronika ölmek istiyor hatta bunun için birtakım girişimlerde de bulunuyor ve uyandığında Villet adında bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözünü açıyor orada birçok kişiyle tanışıyor ve her birinin hayatı yeniden şekilleniyor fakat spoiler vermemek adına daha fazla ayrıntısına girmek istemiyorum. Fakat kısaca söylemek gerekirse kolay kolay etkisinden çıkamayacağım bir kitap oldu benim için. 213 sayfalık bir solukta okunulabilecek bir kitap. Kitabı okurken yer yer hüzünlendiğim de oldu ama genel akışa bakılacak olursa ben çok çok çok sevdim hatta yazar bu kitabıyla birlikte en sevdiğim yazarlar arasına girdi. Eğer hala bir Paulo Coelho kitabı okumadıysanız tavsiye ederim çok seveceksiniz, özellikle bu karantina günlerinde elinizden bırakamayacağınız sürükleyici, akıcı ve bir süre etkisinden çıkamayacağınız bir kitap. En azından benim için öyle oldu. Keyifli okumalar dilerim herkese :)