·520 syf.····Okunma: 11 Nisan 2020 09:32 Başlama:
Yazar: Ransom Riggs
Yayınevi: İthaki
*Seri kitabı/ 4. Kitap *
Bayan Peregrine'in tuhaf çocukları 4
Şimdii, Gelelim Ransom Riggs'in Günler Haritası kitabının yorumunaaaa.. Büyük ümitlerle aldığım bir kitaptı ve eğer diğer 3 kitabı okumuşsanız şayet, siz de beni gayet iyi anlayabilirsiniz. Fakat....
Kitaba belki de aşırı beklentili olduğumdandır bilmiyorum pek beğenemedim. Yani kitap iyiydi, kötüydü demiyorum. Ama bana 3. Kitap olan ruhlar kütüphanesinin zevkini veremedi.
Yine merak unsuru bolca vardı ama kitabı asla elinden bırakmayacak kadar değil. Okumaya devam etmek istiyorsun ama 3. Kitapta olduğu gibi bir heyecanla değil. İlk 250 sayfasına sıkıntıdan patlayacaktım diyebilirim.
- Spoiler-
Çocukların yeni yetme ergen gibi davranmaları konuşmaları canımı sıkan yegane unsurlardan biriydi. Emma'nın yaptıkları zaten ayrı bir saçmalıktı aşırı derecede sinirlendirdi beni..
-Spoiler bitti-
Yinende her ne kadar sıkıcı başlamış olsa da yeri geldiğinde beni sinirlendirse de sonunda kendini toparlamıştı. Gayet iyi bitti baya merak ediyorum diğer kitabı. Bakalım bakalım 5. Kitapta aklımda kalan sorular cevaplanacak mı, çünkü 3. Kitaptan kalma bir sürü sorum hala aklımda ve 4. Kitapta cevaplarını bulamadım, yani çoğunun...
....
Resimler konusuna gelince ki benim en sevdiğim kısımdı normalde, Ben 1. 2. Ve 3. Kitaptaki resimlerden aldığım tadı alamıyorum. Aşırı sıradan resimler bir kaç harita falan hariç. Bir çözüm bulunmalı derim buna.
Beklentimin 3 kitap sayesinde aşırı yükselmesinden dolayı bu kitaba verdiğim puan ancak 6 olabilir.