2020 43. kitabı
Kızımız Monica Mann. Ooo bir bağlanma fobik! O bir buzlar kraliçesi! Ooo bir hemşire! Hemde Sınır tanımayan bir hemşire. Sinir tanımayan hemşirelere katıldıktan sonra aslında hicbir yere gitmedi tam iki sene boyunca. Ama Jamaika'daki depremi duyunca kayıtsız kalamadı. Hem bu dönemde isten uzaklaşmak iyi gelecek hem de yardim edecekti. Beklemediği şey ise aşık olmaktı Ta ki yalın ayak pilot Trent Fairchild ile karşılaşana kadar Kitabımız romantik bir kitap olmasına rağmen depremde yaşanan her şey çok gerçekçi anlatılmıştı bence. Depremden sonra halkın durumu, imkanların yetersizliği gerçekten hissettirilmisti. Bu benim kitabı çok daha fazla sevmemi sağladı. Ikisinin durumu gelişirken devam eden bir hikaye de vardı ki bu kesinlikle sadece seni seviyorum sen harikasın tarzında bir öyküden daha fazla tat veriyor bana ama nihayetinde bir aşk hikayesi ve anlatılan aşk çok güzeldi. Yanı bir yalınayağa ben de hayır demezdim Hem eğlenceli hem akıcı ama aynı zamanda güzel bir hikayesi olan çerezlik bir romantik komedi okumak isterseniz yazarı ama özellikle de bu kitabını gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Mutluluk Sınır TanımazCatherine Bybee · Nemesis Kitap · 2018111 okunma