2020 1. kitabı
Kitabın fikri ana teması anlatılmak istenilen şeyi bakış açısı gerçekten çok ilgi çekici bir kitaptı. Kitabı almadan önce küçük bir araştırma yapıp öyle almıştım ne alnattığna bakıp almıştım. Dediğim gibi konusu gerçekten ilgimi çekmiş kitaba başlamak için sabırsızlanmmıştım. Kitaba başladıktan sonra hayal kırıklığına uğradım. Yazar o kadar çok oldu bittiyse getirmişti ki tam anlattığı durumun içine girip kendimi adayacağım sayfaya birden başka bir olaya başka bir zamana geçiş yapıyordu. Tüm kitap az bir şey heyecanlanıp heveslenip sonra hevesimin kursağımda kalmasıyla geçti. Bitirdikten sonra küçük bir araştırma sonrası filmini izledim. Uzun bir filmdi evet ama hiçbir şekilde sıkılmadım çok güzel yansıtmışlardı her şeyi. O duyguya o psikolojiye giriyordum. Sanırım filminin kitabından güzel olduğu ender yapıtlardan bir tanesidir Benjamin button'un tuhaf hikayesi. Filmini herkese tavsiye ederim izlenmesi gereken filmler arasında bence. Kitabı da okusanız da olur okumasanız da :)
Benjamin Button’ın Tuhaf HikayesiF. Scott Fitzgerald · Ren Kitap · 201827,8bin okunma