Kitabımız bir güzel ve çirkin uyarlaması. Ben en çok bu masalın uyarlamasını severim
Kızımız Savannah.
Şehirde başarılı bir gazateci. Bir gün yanlış yönlendirilme sonucu kaynağı doğru olmayan bir haber yapıyor ve bu onun kariyerinin sonu oluyor. Hem kendini toparlamak hem de yaklaşan düğünü için kız kardeşine yardim etmek için kasabasına dönüyor. Ama iş konusu içinde hep bir yara. Bu yüzden de bir teklif aldığında bunu değerlendirmek için her şeyi yapabilecek hale gelir. Bu da kızımızı savaş gazisi Asher Lee'ye getiriyor. Bir zamanlar zengin ve yakışıklı olan bu gencimiz savaştan döndükten sonra görüntüsü yüzünden kasabadan dışlanmış uzun zaman sonra ilk iletişim kurduğu insan Savannah olacak. Sonrasını da kendiniz okuyun bence artık
Kitap beklentilerimi karşıladı. Çok güzel bir kurgusu vardı zaten bayılırım böyle dram dolu romantik öykülere. Benim için tek sorun +18'in fazla abartilmasi oldu. Konunun bütününe baktığımızda bu kadar +18 benim için biraz gereksiz olmuştu ki ben bundan çok rahatsız olmam. Yani bu kadar naif bir hikayede fazla geldi. Onun dışında keyifle okudum.
Şimdi bu kitabın tersyüz kitabıyla oldukça benzeyen yerleri vardı bana göre. Ama ben o kitabı da çok sevdiğim için beni benzerlik rahatsız etmedi.