Kitaplara karakter bulmaca
Fantastik severleri buraya alalım:) Haydi bugün bir değişiklik yapıp biraz kitap sohbeti yapalım diyorum, ne dersiniz? Kitabımız, henüz dün bitirdiğim 1000kitap.com/kitap/Locke-Lam... Ve sorum şu... Diyelim ki bu kitabın filmi çevrilecek (ki öyle) ve sizden de oyuncuların seçilmesi isteniyor. Peki hangi karakteri kime önerirdiniz... Ve neden?
Josh Hutcherson'u ben de Jean olarak düşündüm ama vücut iri ve dövüş ile ilgili olduğu için Peeta bana ufak tefek geldi, Gri Kral seçimin çok çok iyi ama. Şimdi düşündüm de Matt Smith bence bağlıbüyücü olacak tip ya onun için Locke seçeneğimde iptal olmuştur.
Hımm güzel bir başlık hemen castımı yazayım buraya :) - Locke Lamora - Dominic Monaghan ya da Matt Smith - Peder Zincir - Peter Capaldi - Jean Tannen - Daniel Cudmore - Böcek - Aklıma gelmiyor ama yumurcak iyi olur gibi :) - Calo ve Galdo - Büyüklüklerini bilmem ama küçüklüklerini kitabı okurken Dhoom 3 te Aamir Khanîn küçüklüğünü canlandıran çocuğu hayal etmiştim, ismini bilmiyorum Diğerleri aklıma geldikçe yazacağım
Onu düşünemiyorum tam ya, ister istemez Locke ile aralarında aşk olacak gibime geliyor ve Lauren Cohan Dominic'e uyduramıyorum, hala karar aşamasındayım
Kitabi okumadim ama bir role kendimi seçerdim kesin.
Ben okurker Lamora direk Johnny Depp olarak gözümde canlandı, biraz yaşlandı alam makyaj felan iyi gider. Zincir de Morgan Freeman diye düşünmüştüm.
aaa evet.. bak matt gerçekten harika bir bağlıbüyücü olur:))) Peki Sebetha?
Lamora için - Dominic bence de çok uygun... Hem ufak tefek hem afacan bir tip :) Zİncir - Denzel Washington sert bir mizaca bence uygun Jean Tannen - Josh Hutcherson okurken gözümün önüne hep onun tipi geldi:) Gri Kral - Ralpf Fiennes ve hiç görmesem de Sebetha : Marion Cotillard