···Okunma: 27 Nisan 2020 23:53 Merhabalar sevgili kitap dostlarım daha önce dul kitabını okuduğum Fıona Barton 'un bu kez çocuk kitabını okudum. Dul kitabını bir günde, bir çırpıda okuyup bitirince, büyük bir beklenti ile elime aldığım çocuk kitabı ile maalesef 5 gün bakıştık bir türlü ilerleyemedim. Hem merak edip, hem sıkılmak gibi anlamsız ruh hali içinde sonunda okudumbitirdim
Dul kitabında tanıştığımız gazetici Kate, bu eserde de karşımıza çıkıyor. İnşaat alanında bulunan bir bebek cesedinin akıbetini haber yapmak isteyen Kate, 42 yıl önce hasteneden bebeği kaçırılan Angela ile iletişime giriyor. Araştırma sırasında Emma ve annesi Jude işin içine karışıyor. Peki tüm bu kadınları bir araya getiren ortak nokta neydi? Son 50 sayfasında aradığım heyecanı ve güzel sonu bulunca iyi ki kitabı bitirmişim dedim
Kitaba psikolojik gerilim kitabı olarak başladım, ama hayatını yoluna sokamamış mutsuz 3 kadının ruh hali beni epeyce yordu. Siz kitaba dram _psikolojik gerilim gözüyle bakıp bir şans vermek isteseniz, şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitapla Kalın