2020 41. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2020 16:18
Birbirinden farklı üç kişi üç hayat ama yolları bir anda kesişecektir. Nihan üniversitede hocanın asistanıdır tezini hazırlamakla uğraşmakta diğer yandan hocanın verdiği görevleri yerine getirmeye çalışmaktadır.Yalova'da ailesinden ayrı yaşamaktadır günleri okul ev arasında geçmekte başından geçen talihsiz nikahı kıyılmadan ortada bırakılışını unutmaya çalışmaktadır Esma Nihan'ın oturduğu apartmanın kapıcılığını yapan Ahmet'in gelinidir. Ailesinden görmediği şefkat ilgi onaylanma duygularının onda bıraktığı buhranla daha lisede okurken aşık olduğu sınıf arkadaşı Ali'yle kaçarak hayatının en büyük hatasını yapar ama artık çok geçtir çünkü çocuğu olmuş mecburen o aileye katlanmakta bir taraftan despot kaynanasının hakaretlerine maruz kalmaktadır en sonunda ona atılan iftira sonucu kocasının onu yaralamasıyla hastaneye kaldırılır ve ertesi gün bir şekilde hastaneden kaçıp teyzesinin yanına kaçar Ayaz üniversitede okuyan bir öğrencidir. Annesi ölünce babası tarafından yurda verilmiş orda edindiği en yakın arkadaşı beşlikle büyümüştür aynı zamanda Nihan'ın hem öğrencisi hem komşusudur Fakat bulaştığı karanlık kişiler yüzünden uyuşturucuya bulaşmış adamların dediği her türlü kötü işi yapar olmuştur. Bu üçlünün yolu bir şekilde keşişecektir Burda en önemli görev Nihana düşecektir çünkü birisi öğrencisi diğeri sevdiği üzüldüğü Esma'dır. Bakalım Nihan onları kurtarabilecek mi En önemlisi hayatları ne şekilde değişecek Çok güzel bir kitap okudum üç farklı hayat en çok Esma ve Ayaz'a üzüldüm Ve okurken bir kez daha anladım ki aileler çocuklarına sahip çıkmalı ki sonları Esma ve Ayaz gibi olmasın Kesinlikle okunmasını tavsiye ederim
KozaAysun Arifoğlu Tekin · Meriç Yayınları · 201914 okunma