Eğitim Dalında En İyi Kitap..!
2020 3. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2020 11:58
Kitap okuyan insanlar okurlar ama, hangi kitabı okuyacaklarını genelde bilmezler. Bu kitap her vatanını seven ve ilerlemesi isteyen, halkının huzurunu ve rahatlığını isteyen her birey için ilk okunması gereken kitaptır. Bunu okuyunca daha iyi anlayacaksınız. Kitabımız fin milletinin 30 sene içerisinde en kötü, en cahil, en zor durumlardan yükselişini ve neler yaptıklarını anlatmaktadır. Snelman ismini çoğunuz duymamışızdır. Ama gerçekten ilk okul kitaplarında hayatının anlatılması gereken bir adam. Bu adam öyle bir adamki hayatını vatanı için adamış avrupa milletleriniyle yarışır bir hale getirmek için çaba göstermiştir ve müthiş bir plan yapmıştır. Şuanki en iyi eğitim sisteminin finlere ait olduğunu bileniniz vardır. Nasıl olduğunu araştırınca kökünün Snelman karakterine rastlarsınız. Bu kitabı keşke daha önce okusaydım ve çevremdeki insanlara okutabilseydim. Gerçekten kitabı okuduğunuzda ülkemiz gözümüzde canlanıcak ve ülkemizin şuanki halini düşündüğümüzde bir Snelman’a ihtiyacımız olduğunu anlayacaksınız. Herkesin kesinlikle okuması gereken bir kitap, herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Eğitim
Beyaz Zambaklar ÜlkesindeGrigory Petrov · İstek Yayınevi · 2018124,5bin okunma