···Okunma: 03 Mayıs 2020 13:30 Allah rızası için Bu Ümmetin Kızı'nı okuyun, okutun, yayın. İçerdiği ehemmiyeti bunu gerektiriyor çünkü.
Her pencereden bir soru her açıdan sorununun cevabını arayan bir hanım kardeş bir anne.
Yaşı ve meslek grubu farklı olan, ilim yolculuğunda olup arayış içinde olan, kimisi ev hanımı evindeki cihadı düşünen onun hakkını vermeye çalışan.. Her mümin hanımın soruları üzerinden cevaplar bulabileceksiniz. O soruların içinde o hayatların çabaların içinde kendinizi bulacaksınız. Kafanızdaki soruların cevapları kalbinizi mutmain edecektir. Hocamızın sorulan sorulara verdiği önerileri kendi üzerinize alacaksınız. Sorun ister maddi ister manen olsun bize reçetemizi sunuyor hocamız.
Plan yada tasarı diyelim işte o müthiş şekilde kurulmuş cazibesine alamayacağı hiçbir ümmetin kızı yoktur. Yelpazesi o kadar geniş.
İstifadesi için bir eksiklik belirtilemez bu kanaatteyim. Çok sevdim çok seveceksiniz :)
Kitabın bir kısmını barındıran 'Ümmetin Kızına Kimlik Bilgileri' başlığı için de kalbin ufku, görevimizin netliğini hatırlatma, aldanmışlığın gözler önüne serilmesi hususlarında büyük hassasiyet içerdiğini söyleyebilirim.
Herhangi bir zinet eşyası ile nitelemek bir yana ahiretin zinet eşyası simgesini kalbinizde, zihninizde, şuurunuzda bulundurabileceğiniz bir kitaptır yorumunda bulunabilirim.
Lütfen okuyun. Kendinizi bu kitaptan mahrum etmeyin. Ailenizi, akrabalarınızı, komşularınızı, öğrencilerinizi, dostlarınızı yani sorumlu olduğunuz her bir insanı bu hakikat kitabıyla buluşturun. Vallahi okuyunca beni çok iyi anlayacaksınız.
Hediyelik kitap listenizde de bulundurabilirsiniz kesinlikle
Nureddin Yıldız hocamız mümin kızlar için ansiklopedik çaptaki kilit oluşturan detayları bu kitaba sığdırmış ya ne desek az.. Allah hocamızdan ebeden razı olsun