···Okunma: 04 Mayıs 2020 02:48 BÜYÜK ATATÜRK’TEN KÜÇÜK ÖYKÜLER -Süleyman Bulut-
Su misali akan bir üslupla anlatılan öykülerle yüzünüzde tebessüm oluşturacak anılar paylaşılmaktadır. Anlatılanların hepsi en az bir belgeye ve daha fazlasına dayanmaktadır.Atatürk’ü derinden anlamak,onun ağaç sevgisi,doğa sevgisi, hayvan sevgisi, çocuk sevgisi ve insana verdiği değeri öykülerle pekiştirmektedir.Aslında o kadar özel bir kitap ki kimi zaman ailesine düşkünlüğü annesine olan saygısı gözlerimi doldurdu, kimi zaman halkın arasına karışması ve diyalogları yüzümde bir gülümseme oluşturdu ve hayatı boyunca coşkuyla yaşadığı aşkını yani Vatan Sevgisini onunla beraber derinden hissettim, savaş alanlarında içim acıdı,mücadelesine hayran kaldım hep hayranım da zaten..Onu anlatanların ona olan sevgisi, vatandaşlarını düşünen devleti milleti için çırpınan kendini her alanda geliştirmiş bilime eğitime çağdaşlaşmaya önem veren milletini geliştirmek ve kurtarmak uğruna delice ve dahice mücadele eden bir Atamız olduğu için çokkkk şanslıyız.Üstelik dünyanın büyük liderleri de bizim Atamızı örnek alıyor bu da muazzam bir gurur ve onurdur.Atatürk’ümüze dair çoğu bilgiye ulaşabilirsiniz..
Katiyen okumalısınız.Keyifli okumalar dilerim.