2020 324. kitabı
#kitapmuhabbeti -nde bugün 2015 yılında #filmiyapılacak olan bir #kitap var. #14şubat #sevgililergünü -nde vizyona girecek olan; #anastasiasteele ve #christiangrey hikayesini anlatan, #ELJames 'in kaleme aldığı #erotikroman #üçleme -sinin ilk eseri olan #grininellitonu ..... #hikaye 20 yaşlarda bir kız ögrenci ile #zengin bir #işadamı -nın renkli, heyecanlı ve farklı #yasakilişkisi -ni konu almakta. #pegasusyayınları tarafından basılan bu eser hayatınıza çok sey katacak olmasa da, kesinlikle merak uyandırıcı, ilgi çekici ve elinizden bırakamayacağınız bir #roman . Eser #yetişkinokurlariçin ibaresiyle satışa çıkmış olmasına rağmen genelde genç #okuyucukitlesi (özellikle genç bayanlar) nin büyük oranla okumasıyla; gençler arasında #popüler olmaktadır. Okumayanların birşey kaybetmeyeceğini, okuyanlarında pişman olmayacağını belirtmek isterim. Tavsiyemiz partnerinize okutmamanızdır!!! Ben kitabi genç arkadaslara tavsiye ederim. Kesinlikle ilgilerini cekecek ve sıkılmadan okuyacaklardır. Ama cok ciddiye alip etkisi altinda da kalmamalarini oneririm. 17 yasinda bu eseri okuyan bir arkadasimiz bu metodlarin cok ise yaradigini dusunuyormus. Ise yarar mi bilmem ama bana gore cok uç noktalar olduğunu bilmek gerekir. Ben kitabi tavsiye ETMIYORUM.. bu eser yerine kesinlikle daha yararlı seyler okunabilir. Bu kitabi okumus biri olarak; devamini asla okumam demeknisterdim ama maalesef bir kere merak basladi (: keske bu eseri okumak yerine daha yararli bisey okusaydim. Benim gozlemledigim kadariyla cevremde hep bayanlar okumus. Ben bu ilgiyi 17 - 21 yas arasi erkeklerden beklerdim. Ama sunu da soylemeden edemeyecegim; eseri okudugu halde soylemeyen arkadaslar da var. Beni bu tutum cok sasirtti. Bu bir roman ve bence okunmus olmasinda herhangi bir absürd durum yok..
Grinin Elli TonuE. L. James · Doğan Kitap · 201611,5bin okunma