2020 18. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2020 01:54
Kitabı daha yeni bitirdim ve... söylenecek o kadar çok şey var ki. Aklımdaki her şeyi düzgünce buraya aktarmak istiyorum çünkü şu an mantıklı düşünemiyorum pek. Kitabın etkisinden çıkamadım. İlk olarak karakterlerden bahsetmek istiyorum biraz. Serimizin dördüncü kitabı Asi'de her karakterimiz oldukça olgunlaşmış. Diğer üç kitapta her ne kadar zeki olsalar da bu kitapta gerçekten olgunlardı ve bu çok hoşuma gitti. Bu olgunlukları düşüncelerine ve söylediklerine de yansımıştı. Eden karakterini çok beğendim. Kitabın en başlarında abisinin gölgesinde kalmış küçük kardeş olarak görülse de sonlara doğru onun aslında abisinden bağımsız güçlü bir birey olduğunu görüyoruz. Kitaptaki olaylara gelecek olursak sıkıldığını söyleyenler olmuş. Tabi ki de asıl kitapların yan karakterinden bahseden bir kitabı, diğerleri kadar ilgi çekici bulmamak çok normal. Buna rağmen ben olayların yerinde ve akıcı olduğunu düşünüyorum. Her şey olması gerektiği gibiydi. Bu beni gerçekten çok çok mutlu etti. Ve okurken sürekli aklıma Wildcard geldi. Dominic Hann, bizim Sıfır'ımızdı sanki. GELELİM SONA. SONU MÜTHİŞTİ. AĞLADIM AMA NASIL AĞLAMAK. Her şeyi beraber atlatmış 15 yaşındaki iki gencin hikayesi son buldu ve onları o halde görmek beni çok duygulandırdı. Yemin ederim çocukları büyürken onları uzaktan izleyen anne gibi hissettim. Eğer Efsane serisini okumuşsanız Asi'yi de kesinlikle okuyun. Bu kitapla beraber her taş yerine oturuyor. ÇOK ÇOK ÇOK GÜZELDİ
AsiMarie Lu · Epsilon Yayınevi · 2019529 okunma