2020 14. kitabı
Çok uzun zaman önce tanışmıştım @jodipicoult kalemi ile. Taa o zamanlarda gönlüme taht kurmuştu. Eserleri 40' a yakın dile çevrilen yazarın tüm dünyada 30 milyondan fazla okurunun var olduğunu biliyor muydunuz? Kitapları genelde kalın ama o kadar özgün bir anlatımı var ki akıcılık tam yerinde kavram. Ve geldim bir @jodipicoult eserinin daha sonuna . Ne anlatılıyor bu kitapta? Asperger sendromlu dahi bir çocuk olan Jacob ile, kusursuz bir dünyada kusurlu olmanın öyküsünü, kusursuz cinayetin kodlarıyla anlatıyor yazar. Çok akıllıca kurgulanmış ve sonunu merak etmekten bir solukta okunan romanlardan.. Ev Kuralları @jodipicoult 'un en iyi romanlarından biri. . Bir annenin oğluna olan sevgisi, bir oğlun asperger sendromundan ötürü arada kalmışlığı, farkındalık ve empatiye dair ne varsa işte bu kitapta sizi bekliyor. Yazarın bu kitapta dilinin iyice keskinleştiği, bu eseri de yoğun bir araştırmanın ardından ele aldığı söylentiler arasında.. . Kesinlikle @jodipicoult kalemiyle tanışmak için bu kitap başlangıcınız olabilir. .
Ev KurallarıJodi Picoult · April Yayıncılık · 2019350 okunma