Selam
Chris Carter’ın ikinci kitabı, Korku Avcısı (Tek Kaçış Ölüm)
Carter ilk romanından bu yana büyük bir gelişme gösteriyor bence bu kitabında, ki ilk kitabı yorumlarken düşüncelerim de bu yöndeydi. .
Bu kitap benim için biraz ayrıldı, karakterler bir yana, hikaye de sizi içine çekiyor. Çünkü, Carter'ın başarılı bir şekilde, ceza psikolojisi ve motivasyonuyla ilgili belirli bir kavrayışa sahip, aynı zamanda da verdiği mesaj bakımından.. .
Özellikle bu kitabı da sizi çekecek şekilde yapılandırmış. Aslında zorbalık, istismar ve tecavüz unsurları kesinlikle göz ardı edilmeyecek konular, bu nedenle tetikleyici uyarıları belirtmiş bence. .
Şu da bir gerçek; her iki kitabında da, Carter ne kadar çok ağır suç işleseler de, suç psikolojisini ve oluşturduğu katillerin, yaptıklarının iyi nedenlerini , nasıl desemmm, katillerini, nasıl insanlaştırmayı başardığını anlamıyorum, fakat bu yanını seviyorum diye bilirim. .
Neyse,detay vermeyeyim Sonuç itibariyle konu güzel, hikaye son ana kadar ilginizi çekiyor. .
Robert Hunter, nezaketi ve sakin tavrı kötü adamların eylemlerini, yumuşatmaya yardımcı olan fantastik bir karakter. Kendisini daha ilk kitapta kabullendirdi okuyucuya. Dedektif Robert Hunter'ın (ve Chris Carter'ın) gelecekte de neler yapacağını ve nasıl geliştiğini sabırsızlıkla görmek istiyorum ve sırf bu nedenle Seriyi takip etmeyi düşünüyorum.
Tabi ki yayınevi devamını getirirse diye umut ederek. .
Sevgiyle kalın, evde kalın ve hoşçakalın
#leylidevranca .