2020 83. kitabı
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere beni etkileyen bir kitap yorumuyla daha geldim Bu aralar okuduğum kitaplar çok müthiş ya çok şanslı hissediyorum kendimi Kitabın dili sade ve anlaşılırdı. Sayfa sayısı da (119) az olunca elime aldım birkaç saatte okudum ve bitti. Ama ne bitiş diyorum. Anlayın sonunda yazar öyle bir ters köşe yaptı ki ben şok müthişti Kitabın kapak tasarımı da çok hoşuma gitti içinde şiirlerin de yer aldığı çok güzel duygu yüklü sayfalar okudum arkadaşlar. Mutlaka okuyun diyorum ve biraz konusundan bahsetmek istiyorum. Berçem'in sesi ile başlıyor hikayemiz. Berçem, üniversite de aşkını buldu. Yani Göktuğ'u aşkları evlilikle sonlandı ve evliliklerinin yıldönümünde hamile olduğunu öğrenmesi ile evlilikleri taçlandı. Hamileliğinin dördüncü ayında kocasıyla geçirdikleri kaza sonucu komaya giren Berçem ve kaybedilen bebek bundan sonra hikaye ikiz kardeş olan Su'nun kardeşini yoğun bakımın kapısında beklerken geçmişinin film şeridi gibi gözünün önünden geçmesiyle bize Su'nun Nefesi olarak aktarılmaya başlıyor. Su, ah ne bahtsızsın sen dedim okurken aşk hikayelerini valla. Bir insan bu kadar talihsiz olur mu diye söylendim durdum yalan yok Su'nun hayatına giren üç aşkı da kötüydü ya.... Ben şiir okumayı da çok seviyorum bu yüzden sayfalar arasında ki duygu yüklü şiirler beni çok etkiledi Arkadaşlar fazla spoi vermek istemiyorum. Okuyup öğrenin diyorum. İyi okumalar diliyorum Kitapla,sevgiyle ve sağlıkla kalın arkadaşlar
Su’sDilara Sulu · Elpis Yayınları · 202029 okunma