Şüphe iblisiyle yaşamak zorunda kalan Yunan savaşçıların lideri Sabin, bugüne kadar iblisi yüzünden bütün sevgililerini kaybetmiştir. Çünkü Şüphe iblisi herkese kendisiyle ve etrafıyla ilgili tüm ikilemleri fısıldayarak onları karamsarlığa ve hatta ölüme sürüklüyor. Pandora'nın kutusunu bulmalarına yardımcı olacak dört tanrısal antik nesnenin peşine düşen savaşçılar, Mısır'da piramitlerde avcıların karargâhlarından birinde sihirli zindanlarda hapis tutulan ölümsüz kadınlarla karşılaşıyorlar. Bu kadınlardan biri de güzeller güzeli bir harpy olan Gwendolyn. Sabin, Gwen'i ilk gördüğü andan itibaren onunla daha fazlasını istiyor. Ancak savaşı ve arkadaşlarının güvenliğini herşey ve herkesin üzerinde tutan Sabin, Gwen ile aralarında olabileceklerin önüne set çekiyor, daha doğrusu çekmeye çalışıyor. Ama Gwen'e uzun süre direnemiyor. Gwen ve Sabin, Pandora'nın kutusunu ele geçirmek için birlikte çıktıkları yolda çok tehlikeli mücadelelerle ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşıyorlar. Serinin okuduğum diğer kitaplarına olduğu gibi buna da bayıldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.