Lise yıllarında yaşadığınız en komik, şaşırtıcı, ilginç, korkunç vs. olay neydi ? Yorumlara yazın muhabbet edelim 😅🙃
Jsjdh sjkdjsj
hadi bir tane daha yazayım, elektrik elektronik 1. sınıfta atölyede hoca yokken kondansatör patlatırdık :D torpil gibi ses çıkarıyor çok hoş :D
Lise değilse de, Neuchâtel Xamax - Galatasaray maçı (1988) ertesi, ortaokulda iki sınıf arası Galatasaray bayrağı asarak, okulda bir ilk ve sonu gerçekleştirmiştim. Sonrasını sormayın, dayağın etkisi ile sonrasını ben de hatırlamıyorum. 😁😁😁
harikaymış :)
kızlardan birinin resim öğretmeninden hamile olduğu dedikodusunun yayılması... matematik öğretmeninin kızların memelerini elliyor olması...beden eğitimi öğretmeninin 19 mayıs gösterileri provaları esnasında kızlardan birinin kafasına davul tokmağı fırlatması...eylül bütünlemeleri sırasında din öğretmenine rüşvet olarak bir teneke zeytinyağı getirilmesi...daha oturup düşünsem neler neler çıkar :)
5 sezon dizi çıkar Netflixe
Matematik dersi işlenmesin diye sınıfa koku bombası attım gidip, bahçede işledi dersi
Laboratuvarın anahtarlarını kopyalatmıştık. En ilginci bu sanırım.
Okulun önüne sprey ile ismimi yazmıştım kocaman , ertesi gün disipline gidince Tek EMRE benmiyim demiştim ve müdür direk Evet demişti. 🤔😋