2020 42. kitabı
Yazarın okuduğum ilk kitabı. Kitabı okuma sebebim İnsan Beynini Geliştiren 10 Romandan biri olması. Bütün bir kitap mektuplar şeklinde yazılmış. İlk birkaç sayfada yazarın dilini ve anlatım üslubunu anladıktan sonra hızlı akıyor ve okunuyor. Beynimi geliştirdi mi bilmiyorum ama kitabın beni çok etkilemediğini söylemek istiyorum. Evli bir kadın var bu kadına duyulan bir aşk var ve sonuçta bir intihar var. Kitap bu kadar...
Genç Werther'in AcılarıJohann Wolfgang Von Goethe · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2024150bin okunma
Şunu diyebilirim duygusal dönemde okumak etkiliyor bu kitabı Almanya da zamanında bir çok gencin intiharına sebep olan ve yasaklanan bir kitap. Fakat insanın yaşı arttıkça ne yani aşk ve intihar mı hepsi bu mu? diyip geçiyor.. keşke daha küçük yaşlarınızda okusaydınız efendim.. :)
Murat Rahim Çağlak
Kaç yaş lazım çok da büyük sayılmam :))
Aslında anlam gücü çok güzeldi, ben çok beğenmiştim sizi ne etkilemedi açaba intihar mı yoksa kadının bir ilşkisi olmasımı
Murat Rahim Çağlak
Konu çok bayağı bir konu bence. Evli bir kadın ve bu kadına duyulan sözde aşk. Aşk denen şeyden ziyade arzuların anlatıldığı bir roman sadece. İntihara gelirsek o da psikolojik sürecin sonucu zaten o da olmasa kitabın anlamı olmazdı
Anladım teşekkürler