Hadi Oyun Oynayalım #2 part 2
Merhaba! Geldik 2. Part'a 1- Quidditch Sahası diyenler 2. Senelerinde Quidditch maçında ruh emici saldırısına uğradınız. Patronus büyüsünü tam olarak bilmiyorsunuz. Patronus yapmayı deneyin ya da süpürge ile kaçın. Dene/ Kaç 2-King's Cross diyenler. Sene başında platform çok kalabalık olduğu için sonlara kaldınız. Ama ne var ki duvardaki kapı kapatılmıştı. Yanlız başınasınız. Sizi bulmalarını bekleyin ya da süpürgenizi kullanarak gidin. Bekle/Git 3-Hogwarts diyenler. 7. Senenizde Ölüm Yiyenler tarafından okul basıldı. Dumbledore öldü. Reşitsiniz. Okulda kalın ve savaşın yada kaçın. Savaş/Kaç 4-Diagon Yolu'nu seçenler 6. Senelerinde alışveriş yapmak için Diagon Yolu'na gittiniz. Ama ne var ki birinin sizi takip ettiğinden şüphelendiniz. Arkanızı dönebilirsiniz ama bir lanet ile karşılaşabilirsiniz. Ya da umursamazsınız ama eğer bir ölüm yiyen ise size affedilmez lanet uygulamaktan çekinmeyecektir. Dön/Umursama 5-Hogsmade'i seçenler.Kış tatilinde arkadaşlarınız evlerine gittiler. Ve yalnız kaldınız. Hogsmeade'ye gitme kararı alıp yola düştünüz. Ama Domuz Kafası'nın önünden geçerken garip görünümlü iki kişi dikkatinizi çekti. Diğer bütün dükkanlar kapalı. Eğer oturmazsanız çok dikkat çekersiniz. Ama adamların yanınıza geleceğinden korkuyorsunuz. Oturun/Geçip gidin Yaptığınız seçimleri yorumlara yazmayı unutmayınız.. Seçimlerinizi iyi yapın! Sihirle kalın! Nox /*
·1 alıntı·
Heey yani kaçmak şıkkını ıraya koyman bile saçma şarkıda bile diyor: I’m a Gryffindor I’ll fly with my friends And never back down The fight to the end. Sonyna kadar şavaşşş
Bu yorum görüntülenemiyor
4 ve arkamı Dönerim