2020 24. kitabı
Muhammed Emin Hocanın her zamanki kendine has üslubunu bu kitabında da görüyoruz.Uzun zamandır okumak istediğim fakat fırsat bulamadığım bu kitabı okumak bu günlere nasipmiş Kitap hayatımızda farklı yerler,durumlar veya insanlara karşı nasıl davranmamız gerektiğini bizi en iyi bilen Allahın Kelamı ve Üsvet-ül Hasene olan peygamberimizin Sünnetiyle maddeler halinde tamamen bir program ve mantık silsilesi halinde anlatıyor. Bunu yaparken anlatımda hiçbir zaman aşırılığa gitmeden birçok yerde tekrar ettiği Hadisteki gibi:Muhatabın seviyesine iniyor.İnsanın yaşadığı hayatta öncelikle kendisiyle doğru ilişki kurup ve kendi varlığını ve özelliklerini tanımadan diğer insanlarla düzenli bir ilişki kuramayacağını bize anlatıyor kitap Bu düzenli ilişkinin her aşamasını bize nasıl bir şekilde kurmamız gerektiğini Kuran ve Sünnet ışığında bize öğretirken; bize birçok örnek veriyor. İnsanları hakka davet ederken nasıl bir tavır ve üslupta olmamızdan arkadaş, aile,ticari ilişkilerdeki İlahi ölçüyü bize öğretiyor. Okumamız lazım kardeşler ve bununla da amel etmemiz lazım
İnsani İlişkilerde İlahî ÖlçüMuhammed Emin Yıldırım · Siyer Yayınları · 20172,475 okunma
Tamamdır kardeşim sağol
Bu kitabı bana satabilir misiniz? Satışı yok
Fikret Akalar
Kusura bakmayın kitap satmak gibi bir alışkanlığım yok