2020 5. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2020 23:54
Röportaj tadında güzeL bir kitap oLmuş. VeriLen cevapLarda bir ara oLayLarın özetLenmesi konunun toparLanması açısından çok iyi oLmuş ve bu sayede kafa karışıkLıLığını gideriyor. Sadece tarih merakLıLarı için iLginç bir kitap değiL, biLinmeyen bir çok konuLara da değiniLmiş bir kitap, öte yandan kronoLojik bir tarih bekLentisine girmeyin. ◇ Beyin yakacak biLgiLer içeriyor oLabiLir. ◇ Okumanızı tavsiye ederim. İçeriğinin konu başLıkLarı benden, okuması sizden * YüzyıLLardır ve haLen devam eden İstanbuL neden hep arzu ediLiyor? İstanbuL'un önemi nedir? * John Dee, kraLiçe ELizabeth'in büyücüsü oLduğunu biLiyor muydunuz? * KutsaL kan devam ediyor mu? * ŞövaLyeLerin gözü neden Türkiye'nin üzerinde? * Fetih sonrası OsmanLı DevLeti'nde şövaLyeLer ve masonLar? * Atatürk mason muydu? * FSM oğuLLarı II.Beyazid ve Cem SuLtan arasında yaşanan taht kavgası ve bu işe karışan rodos şövaLyeLeri? * İstanbuL'da ezoterik örgütLer nasıL boy göstermeye başLadı? SabetaycıLık ve masonLuk * İttihat ve Terakki Cemiyeti * SuLtan AbdüLhamit'ten sonra MasonLuk? * BabıÂLi Baskını * OsmanLı'yı kimLer I. Dünya Savaşı'na sürükLedi? * İzmir Armagedon pLanLarı için mi işgaL ediLdi? * İşgaL kuvvetLeriyLe Fenerbahçe takımı arasındaki tarihi futboL müsabakası... * İşgaLciLer IstanbuL'dan nasıL ayrıLdı?
İstanbul'un Gizli TarihiErhan Altunay · Destek Yayınları · 2018406 okunma