2020 10. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2020 02:30
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum. Ben bu kitabın varlığını filmini izledikten sonra keşfettim maalesef. Her zaman, filmi yapılan romanların önce okuyup sonra izlenmesi taraftarı olmuşumdur :) Filminde ana karakterleri canlandıran oyuncuların anlatılan aşkı çok başarılı aktardıklarını düşündüğüm için hemen kitabına sarıldım ve seriyi sipariş ettim. Başladığım günün ertesi günü kendimi kaptırmıştım ve ikinci kitaba başlarken buldum kendimi.. Kitabı okurken biraz yorumları okudum ve biraz düşündürdü beni. Acaba bende mi bir sıkıntı var da beğendim dedim ama hayır sonuçta bahsedilen şey bir kitap ve öznel olmalı zaten. Çok fazla kötü yorum aldığını gördüm çok fazla +18 var bomboş bir kitap sıkıcı gibi.. Ben katılmıyorum. Çok uzun zamandır freudla david eagleman incognito gibi kitaplarla kafamı bayağı yormuşum ve artık biraz rahat akıcı bir romana ihtiyacım olduğunu farkettim. Bulunduğumuz bu zor ve sıkıcı zamanda bana ilaç gibi geldi bu kitap. Elimden bırakamıyorum uyku düzenimi altüst etti :) Kitap edebi anlamda tabiri caizse “boş” bir kitap evet. Ama arada bir böyle kitaplara da ihtiyaç olur bence. Eğer akıcı full aşk içerikli bir roman arıyorsanız tavsiye ederim, ama daha çok gençlere yönelik olduğuna inanıyorum :)
After 1: KarşılaşmaAnna Todd · Pegasus Yayınları · 20151,893 okunma