2020 1. kitabı
BİR NESLİ BÖYLE BİTİRDİLER 1930-1950 Sanatta âli aşklar devri ( güya )1960-1980 Sefalet ve onun doğurduğu aşk 1980-2000 Arabesk; olmayan derdin ızdırabı ve aşk :) Kitap için bişey söylemeyi lüzumlu görmüyorum yazarın emeğine saygısızlık etmek değil niyetim. Ancak yukarıda bahsettiğim kronolojide ülkemin insanına aşkıda, mücadeleyide, ızdırabıda YANLIŞ anlattılar... Tıpkı bu devirde olduğu gibi, ne para size mutluluk getirecek, ne aşk ne de başka birşey hatta bunların böyle olmadığını söyleyenlerin reçeteside deva olmayacak yaralara... Seni karanlıklardan kurtarmayacak hiçbirisi... Ne mi reçete! Sana aşkı vereni tanırsan aslolan aşkı bilirsin, sana adaleti kusursuz olana dayanırsan aslolan adaleti bilirsin, sana sevgisi yüce olanı bilirsen aslolan sevgiyi bilirsin... ve ona göre hayatlanırsın... Bunları sana verebilecek olan BİR TEK VAR ODA ALLLAAAAH!!!!
Kürk Mantolu MadonnaSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2025375,7bin okunma
Estağfurullah öyle bir şey söylemek benim haddim değil.Örnek verdiğin eserin yazarı hayatını ezilenlere,hor görülenlere adamış bir insan.Bu uğurda maalesef suikast’e de uğramıştır.Örnek verdiğin yaşam tarzını en son savunacak kişidir.Ondan dolayı yazdığına anlık olarak cevap verdim.Hür iradenle istediğini okuyup eleştirebilirsin tabi ki de,ama dediğim gibi bence daha hakim olduğun konularda ki kitaplar hakkında inceleme yapman daha doğru olur.Saygılarımla,İyi okumalar.
Öncelikle yazdığın emeğe saygım var.Ondan yanlış bir şey yazmak istemiyorum ama,sana bir şey ifade etmeyen konu hakkında inceleme yazman biraz değişik bir durum olmuş.Bence savunduğun görüşler hakkında Kitaplar okuyarak ve o kitaplar hakkında inceleme yapman daha güzel olur.Seni kıracak bir şey yazmamışımdır,umarım.İyi okumalar
Etliye sütlüye karışma kendi bahçende oyna diyorsun yani. “ sana birşey ifade etmeyen...” sen olayı tamamen yanlış anlamışsın bana birşey ifade ediyor ki yazmak icabı görüyorum:)