···Okunma: 17 Ağustos 2018 15:12 Umut 1 soruda saklıydı " sesimi duyan var mı" ?? "
#Marmaradepremi nde hayatını kaybeden tüm arkadaşlarım,akrabalarım tanıdıklarımı saygı,özlem ve rahmetle anıyorum. Ve geride kalanlara sabırlar diliyorum
Allah böyle bir acıyı bir daha yasatmasın.
Yaşadım orada idim memleketim çünkü orası.7.4 yetmedi mi diyen yobazları, saatler sonra yardim değil Yağmalamaya gelmiş çıkarcı akbabaları,ekmek su elinde ne varsa saklayip zamlı satanları,gelen yardımları çalanları, enkaz soyanlari gördü bu gözler. Kapalı yollar,hastaneye yetistirilecek yaralılar, karşıda yanan patlamak üzere tüpraş haberleşme yok,eletrik yok. Dünya mı yıkıldı sadece burası mi bilen yok?? Tüm sahil sular altında kalmis toz duman sirenler.. kelimeler yetmez anlatmaya..
Aksine canla başla çalışan yardim ekiplerini ,1 lokmasını paylaşanlari da gördü bu gözler. Annem evin önünü aş evine çevirmişti peki ne değişti bunca yıl,hazırlıklı miyiz? Adım başı yükselen binalarla...? #unutmadık unutmiycam.
#gölcükdepremi @sabriaslan65 bugüne paylaşmak istedim bu kitabi #okudumbitti uzun yıllar birlikte çalıştığım sevdiğim abim kalemine sağlık. Yasayan birinden #deprem 1 günün hikayesi beni üzse de okumak hatırlamak akıcı anlatımı ile tavsiye ederim