2020 16. kitabı
Okunma: 08 Haziran 2020 12:33
Jack LONDON'un lik okuduğum ve çok sevdiğim romanıdır.Eminim ki diğer romanlarını 'da en kısa zaman içinde okuyacağım . Kitabın konusu tr.wikipedia.org/wiki/Charles_Da... araştırmalrındanda esinlenmiş olup bir yandan da evrimagaci.org/...eniden-kazan... atavizmi anlatan poleotik çağda ağaç tepelerinde yaşamaya başlamış ve mağra yaşamına uzanan pirimat atasından miras kalan molekülsel değişimlerle sonraki kuşakların beyin hücrelerine aktarılan kısacası ırksal anıları hatırlayan bir kişinin rüyalarını anlatıyor .Pirimat atası olan koca dişin cocukluğunda üvey babası tarafından evden kavulmasıyla ağaçtan inip mağralarda daha toplu yaşayan kendi türdaşlarının yanında sığınıması ile başlayan serüveni yakın arkadaşı olan sarkık kulakla yaşadığı maceraları aşık olması kendilerinden ileri olan ateş , ok ve yay kullanan ateş adamlarla tanışmasını o zaman'ki ırklar arası verilen savaşı kollektif yaşamı birlikte harket etmelerini anlatan kısa amaokurken sıkılmayacağınız bir eser. Herkese keyifli okumalar
Adem'den ÖnceJack London · Can Yayınları · 202526bin okunma
Eline emeğine sağlık Allah senden razı olsun