Etkinlik: Kitapları Anımsıyoruz
Arkadaşlar! 20 yaşına gelmeden hangi kitabı okuduğunuzu anımsamaya çalışalım. Şablon: Sherlock Holmes Seti - Sir Arthur Conan Doyle
Yüzüklerin Efensisi, Yandık Kızlar Etrafta Başımız Belada, Sevdalinka, Adı: Aylin, Anne Kafamda Bit Var, Aldatmak 15 yaş ile 17 arası :)
Siz ve etkinlikleriniz de eksik olmasın.:) Saygılarımla...
Adı Aylin - Ayşe Kulin Yaban - Yakup Kadri Karaosmanoğlu İki Şehrin Hikayesi - Charles Dickens Madam Bovary - Gustave Flaubert Çile - Necip Fazıl Kısakürek Siyah Kan - Jean Christophe Grange Küçük Ağa - Tarık Buğra Sefiller - Viktor Hugo Simyacı - Paulo Coelho Suç ve Ceza - Dostoyevski Romeo ve Juliet - William Shakespeare Robinson Crusoe - Daniel Defoe Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin Mutluluk - Zülfü Livaneli Kaplumbağalar - Fakir Baykurt Faust - Goethe Açlık - Knut Hamsun Vadideki Zambak -Honore de Balzac (En sevdiklerimi paylaştım yoksa uzar gider :))
dostamiscdostamisc Bey işin esprisi bir yana.Çalıkuşu - Reşat Nuri Güntekin, Suç ve Ceza - Dostoyevski, Benimde okuduğum kitaplar bunlar.
Hiç de değil burcu aykutalpburcu aykutalp , Ayrımcılık asla olamaz. :) 20 yaşında olmayanlar da ilk okudukları kitapları yazarlar. Zaten etkinlik 20 yaşına gelmeden okuduğunuz kitabın yazılmasını istiyor. Sanırım sorun kalmadı. :)
dostamisc Bey burada sanki birazcık ayrımcılık olmuş gibi geldi bana 20 yaşında olmayanlar ne yapsın :)
Ömer Seyfettin tüm eserler, Jules Verne, o zamana kadar yapılan çevirileri, Orhan Kemal ve Yaşar Kemal'den başlıca eserler, Rus ve Fransız klasikleri, bir sürü Stephan King ve Barbara Cartland, Nihal Atsız, Ahmet Günbay Yıldız, Shakespeare tüm eserler.....