Bir kadının bir erkeğin zulmünden dolayı yaş dökerse melekler attığı her adımda lanet yağdırır. Hz.ALİ
Nurlubahar (Emhabiş)
Şimdi size açıklamak isterdim ama konu uzun ,en iyisimi siz KURAN ile cevap veren birilerinden güzel bir şekilde öğrenin .inş etrafınızda öyle biri yada birileri vardır .
Nurlubahar (Emhabiş)
Dilan adlı sahabe müslüman olmadan önce 10 eşi varmış müslüman olduktan sonra inen ayet üzerine 6 eşini boşamış. Yani sınırsız evlilikten sınırlı evliliğe dönmüş.bu arada 4 eşle evlilik farz bir hüküm değil mecburiyet durumunda baş vurulması gereken bir şey. Ve cariyelik çarpıtılmış bir konudur.
Nurlubahar (Emhabiş)
Ecişe develerin üstünde bayanları götürürken peygamberimiz (sav) Ecişe ye şöyle buyuruyor:"develeri yavaş sür üstünde kristaller var kırılabilir."diyor. "Veda hutbesinde kadınlar sizin emanetlerinizdir." Diyor. Vb. Bir suru ornek var.
Nurlubahar (Emhabiş)
Bence bu konuda yanlışsınız biraz araştırın islamın kadınları nasıl el üstünde tutuğunu görürsünüz.
Nurlubahar (Emhabiş)
Yanlış anlamayın ben ne zaman bir şeyleri yanlış yada eksik bildiğimi anlasam baştan öğrenmeye çalışırım
Nurlubahar (Emhabiş)
Iyi o zaman ,size İslam'ı baştan araştırmada kolay gelsin .