···Okunma: 15 Haziran 2020 20:18 Upton Sinclair, Jimmie Higgins'in hayatını kullanarak Birinci Dünya Savaşı sırasında Amerika'daki insanların yaşamlarını bir kez daha ustaca tasvir ediyor.
Upton Sinclair sosyalizmin büyük bir savunucusuydu ve bu kitap yine bununla çok ilgileniyor. Belki de bu, eleştirinin tek noktasıdır, çünkü çok ön plandadır.
Aksi takdirde, yine ülke ve insanlar hakkında çok şey öğrendiğiniz harika bir kitap.
Ben bu kitabı neden bu zamana kadar okumamışım bir süre muhasebesini kendi içimde yaptım.Yazarın kalemini çok severim üstelik.Bir dostum sözünü etmişti bu kitabın. Ve onunla konuştuktan sonra, daha o gece okumaya başlamıştım. Elimden bırakamadım.
Upton Sinclair’in romanı,Jimmie Higgins.Jimmie Higgins, her işi ses çıkarmadan yapan sıradan bir işçiydi önceleri. Ama aylar, yıllar geçti Jimmie Higgins önündeki zor yokuşu tırmanır, güçlü bir parti neferi olur.
Heryerde Jimmie Higgins vardır..Çok fazla spoiler vermekten kaçınarak burda noktalamak istiyorum bu güzel eseri mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum