15 Temmuz Köprüsü: Var 15 Temmuz Camii : Var 15 Temmuz Parkı: Var 15 Temmuz Bahçesi: var 15 Temmuz Çeşmesi: Var 15 Temmuz Şehit ve Gazileri için toplanan para: Yok hayatthaber.blogspot.com/2020/06/15-temm...
Anket
AKPli gaziler aldı.. Her şey yolunda .. Daha çoklu versinler iktidara !
15 temmuzda akp ye karşı degil millete devlete karşı yapıldı.ama sizin gibi sabit görüşteki insanlara ne yaparsak yapalım anlatamayız.gözünüz o kadar kör ki tankların arasından darbeci askerlerin kamal 'ın geçişine nasıl izin verdiğini bile göremeyecek kadar gözünüz kör yada içiniz köhnemiş.şunu unutmayın hepimiz aynı gemideyiz bu ülkenin başına bisey gelirse hepimiz batarız,akp chp bilmem ne zırvalık partisi bugün var lar yarın yoklar ama biz millet olarak hep.burdayiz.bu parti seviciligini aynı şekilde karşıtlığını bi kenara koyun artık
Bu yorum görüntülenemiyor
Devlet fazlasıyla sahip çıkıyor zaten çevrede çok görüyoruz,çok alakasız bir haber,ayrıca şehitlik gazilik karşılık beklemeden yapılan şeyler,karşılık beklemek te bunun adı paralı askerlik olur
Bu yorum görüntülenemiyor
Sizin yakınlarınız 15 Temmuz'da bankamatik ve market kuyruğuna girdiği için şehit veya gazi olmadı bu yüzden paraları görmüyorsunuz.