2020 17. kitabı
Okunma: 18 Haziran 2020 12:57
Merhabalar... yine şahsi kanaatim olduğu İçin spoiler vermemeye dikkat ederek salvolara başlayabilirim. Son zamanlarda puanlarına bakıp kitap okuyorum. Bu kitapta gayet yüksek puan almış
Abum Rabumİskender Pala · Kapı Yayınları · 201812,3bin okunma
genel olarak bütün kitapların puanı çok yüksek.nerdeyse çerez tabir edilecek kitaplar bile 8 puanın üzerinde oluyor.abum rabumu okumadım ama 8,6 puanlık bir kitap tam bir klasik seviyesinde olması gerekir.Alacakaranlık serisi bile 8'in üzerinde mesela.
Maalesef söylediklerinize ziyadesiyle katılıyorum. Çavdar tarlasında çocuklarda 7 üstünde puan görünce okumuş ya hu ben buna -7 bile vermem demiştim 😂
Bu yorum görüntülenemiyor
Acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum derken bu incelemeye denk geldim, okuduğum İskender pala kitaplarının en kotusuydu tam bir hayal kırıklığı yaşattı.
Öncelikle gülümsettiğiniz için teşekkür ederim 😊 2 yıl kadar önce bende okumuştum kitabı. Galiba herkesin kitaplara bakışı ve kitaptaki dikkatini çeken noktalar hep farklılık gösteriyor. Ben kitabın özünde, Avrupa'nın ya da Amerika'nın ortadoğudan istediğinin petrol değil, geçmişini, kimliğini yok etme amacı güttüğünü anlattığını düşünmüştüm. Ki bize öğretilen parayı Lidyalılar buldu, ilk kanunları Romalılar yaptı vs bilgilerinin yanlış olduğunun da altını çizmiş esasında. Evet maalesef bilginin doğduğu toprakların, şuan süte su katarak sattığı azımsanmayacak bir gerçek.. Hz.İbrahim'le ilgili arada verilen hikayeler hoşuma gitmişti. Ve tabi yahudilerin müslüman düşmanlığının nedeni de aslında yer alıyordu kitapta. Üzerinden zaman geçti çok ayrıntılı hatırlamıyorum şuan sizin kadar ama okurken keyif aldığım kitaplardan biriydi. Keyifli okumalar dilerim..😊