Mizah ,komedi,dram
2020 2. kitabı
ben bu kitabı okurken 'HABABAM SİNİFİ ' ni ve 'KEMAL SUNAL ' filmlerini izlerken ne hissettiysem tam olarak onu hissettim. Hem çok güldüm hem çok düşündüm hem de çok güldüğüm şeylere aslında çok üzüldüm ...Ama sonuç itibari ile inanılmaz bir tat aldım . . . .Küçük kahramanımız GÜLÜZAR gizli kaçamak günlük tutmuş yıllarca ve onları koruyabilmenin mücadelesini veriyor ve bir çocuğun bir genç kızın gözünden dünyayı insanları trajikomik bir şekilde anlamaya çalışıyor ve gözlemlerini kendine göre yorumluyor . . . . Bu ülkede doğduğumuz andan itibaren toplum kabında su misali nasıl şekil aldığımızı sevgili guluzar şöyle ifade ediyor : . . . "Bazen kendimi şu yeni çıkan renkli tükenmez kalemler gibi hissediyorum . Annemin yanında başka ,babaannemin yanında başka ,Kuran kursunda başka , kızların yanında başka renk oluyorum da asıl istediğim renk olamıyorum bir türlü .Her rengimi deniyor cevredekiler .Beni görmek istedikleri renge basiyorlar,hop o renk oluveriyorum .peki guluzar aslında ne renk ?düşünen merak eden soran yok biliyorum ."(alıntı) . . . Bu kitapla tanismama vesile olan Funda Keskinsoy ya böyle değerli bir eseri kütüphaneme kazandıran @aysegulkocabicak hanım ve @hep_kitap yayınevine sonsuz teşekkürler . #ayşegülkocabıçak #aysegulkocabicak #rungülüzarrun #rungülüzarrun #hepkitap #okudumbitti #kitaptavsiyesi #eğlencelikitap #kemalsunal #hababamsınıfı #kitapsözleri#kitaphanım #kitaphanim
Run Gülüzar RunAyşegül Kocabıçak · Hep Kitap · 20171,289 okunma