2020 34. kitabı
Bana bir adet Cole Logan lütfen... Serinin ikinci kitabı Parçalanmış’a ba-yıl-dım! Birinci kitabın aksine, dili geçmiş zamanla yazılması kitabı daha çok sevmemi sağladı. Kitabı elime aldığım an içinde kayboldum ve hiç bırakmadan kitabı okuyup bitirdim. Olaylar, karakterler, konu ve işleniş çok daha iyiydi. Savannah ve Cole, gerçek manada hafızamda yer edinecek bir çift oldu. Bir kitap hem bu kadar acı hem bu kadar mücadeleyi nasıl içinde barındırıyor gerçekten anlayamıyorum ve takdir ediyorum. Savannah gerçekten çok güçlü, uğradığı ihanetlere ve başına gelen o kadar kötü olaya rağmen pes etmeyen biri. Her şeye rağmen Cole Logan’a duyduğu aşkına tutundu ve ayakta kalmayı başardı. Bazı kararları yüzünden ona Çok kızsam da gerçekten sevdiğim bir karakter oldu ve Cole... Sen nasıl bir adamsın öyle... Savannah’a karşı her zaman nazik, aşk dolu ve anlayışlı. Sadece kitabın sonlarında Duygularına yenilse de o da kendince haklıydı. Savannah’ın sonda aldığı kararda da bence haklıydı, toparlanması için bunu yaması gerekiyordu. Yazar, karakterlerin verdiği kararı son derece açıklayıcı bir şekilde aktardığı için sorgulamadım ve kabullendim. Savannah’a ihanet eden babasından ve yakın arkadaşından gerçekten nefret ettim ve tiksindim. Konuyu spoi vermemek için anlatamıyorum ama gerçekten son derece güzeldi. Özellikle aksiyon sahnelerinin bu kadar başarılı yazılmasını ayrı sevdim. Çok güzel heyecan verici ve tutkulu bir romandı. Bu tarz sevenlere şiddetle tavsiye ederim.
ParçalanmışJ. L. Drake · Aspendos Yayıncılık · 2016207 okunma