Puan vermedi·416 syf.·
2020 45. kitabı
Kaan Murat Yanık
8.9/10 · 4.201 okunma
Yazarı ilk kez sende gördüm bal o yüzden hiç bilmiyorum ama sen mutlaka oku diyorsan okuyacagim 🍀✨ Umarım çok beklemezdim ya ama en güzel yanı da bu bence 😂ben Azra kohen in Gör Beni kitabını 3 ay da okudum bitmesin diye gıdım gıdım okudum ama bitti ve yeni romanı hâlâ çıkmadı 🤦🏻‍♀️
Bu yazarın Butimar-uzakların şarkısı ve dünyasızlar kitapları arasından en hangisi dersen kesinlikle net bir şey diyemem :) ama ben butimar ile tanıştım kalemiyle o yüzden onu biraz kayırabilirim :D ayy gör beni yi çok kısa sürede bitridim ben, hiç acımadım, nasıl lezzetli kitaptı o öyle :) ayy buradan gözlerinden kalp çıkaran smile atamıyorum ya :(
Tamam onu da not ediyorum 🍀🎉 Yaaaaaaaaa aynı fikirde olmak ne hoş çok Sevindim 🥰 😍Ben senin yerine atarım ki 🥰😍😍😍😍
mutlaka ortak kitap okuyalım beraber noluuuuur :D
Nasıldı nasıldı?
Kaan Murat yazar da kötü olur mu hiç :) 1 kitapta 3 farklı roman okudum yine :) her sayfayı merakla çevirdim, uygun olsam 3 günde bitirirdim akıcıydı ve ilginç konusu da kendine bağlıyor. bence mutlaka okumalısın :) şimdi yeni kitap için kaç yıl bekleyeceğim acaba :(
Olurrrrrr tabi ki yaparız bal 🥰