Basın açıklaması - Kitap Güncellemesi
Arkadaşlar bu 8 kitabı her kitap önerisi isteyene yorum olarak atmaya devam edeceğim. 1)Büşra SanayBüşra Sanay - Kardeşini DoğurmakKardeşini Doğurmak 2)Jana Mohr LoneJana Mohr Lone - Filozof ÇocukFilozof Çocuk 3)Ayn RandAyn Rand - Hayatın KaynağıHayatın Kaynağı 4)Jack LondonJack London - Martin EdenMartin Eden 5)Stuart SutherlandStuart Sutherland - İrrasyonelİrrasyonel 6)Malcolm GladwellMalcolm Gladwell - OutliersOutliers 7)Allen CarrAllen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay YoluSigarayı Bırakmanın Kolay Yolu 8)Oğuz AtayOğuz Atay - TutunamayanlarTutunamayanlar Filozof Çocuk hariç diğer kitapların Pdf, epub dosyalarını isteyenler profilimdeki kitap arşivinden indirebilir. Hepiniz bu kitapları okuyana kadar da rahat durmayacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.
1 +1'leme
5,7bin Gösterim
Oldukça sevimli bir rahatsızlık örneği :) 3ünü de okumadığım için utandım. :(
Önceki 2 yanıtı göster
Keşke :) Ama okumak istedikten sonra tüm pdf ve epublar bizimdir. Kitapların linkini atıyorum efenim :)
Bu kitapları lütfen okuyun. Yoksa 155'i ararun
Hiçbir yerde bulamamıştım.Sizin sayenizde okudum.Teşekkür ederim
Diğerlerini de okudunuz mu? Okumadıysanız onları da isterseniz gönderebilirim
Diğerlerini okumadım.Epub olarak varsa atabilirseniz okurum.
Listeyi güncelledim. Bundan sonra Filozof Çocuk kitabını da okumanızı önereceğim
Psikolojik baskı diye buna derim. O kadar çok gördüm ki okuma listemde üç kitabı da öne aldım 🤭
Önceki 1 yanıtı göster
Benim için insanlar 2'ye ayrılır zaten. Bu kitapları okuyanlar ve okumayanlar😃. Okuyan tarafa geçmenizi temenni ediyor, hatta şiddetle temenni ediyorum efenim 😊😃
5 yanıtı göster