2020 42. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2020 03:43
Merhabalar Kitabı okurken yazarın gazeteci olduğunuo kadar hissediyorsunuz ki. Ancak bu yorumu kötü niyetle yapmıyorum. Bana gore işini iyi yapan bir gazeteci. Olaylara farklı açıdan bakabilmemiz için tek dilden yazmamış meselâ. Olayı iki, üç kişinin bakış açısıyla okuyoruz. Bir anda okuduğumuz kisiye hak verirken diğer kisiden aynı olayı okuduğumuzda haklının haksızın olmadığını görüyoruz. Tam olarak buydu istediğim. Siyaseti içine tatlı tatlı katarak ötekileştirmeden yazan birinden okumak bu hikayeyi! Struma... Kaç kere daha okusam,okusak içimi yakacak bir hikaye. Hele ki işin içine bir de aşk girince okurken yutkunmaya korkar oluyorsunuz. Izak Levi ile Viktorya'nın hikayesini okuyoruz. Güven konusuna sık sık değinmiş yazar. Konuyla ilgili harika alıntılar kaydettim. Yorumu hemen yazayım dedim ama hikâye ve yazarın anlatımı beni o kadar etkiledi ki toparlayamadım. Tek söyleyebileceğim şey objektif olun. Struma'yı bir de bu yazardan okuyun. Hayata,umuta,güvene ve aşka dair harika derslerle kapatacaksınız kitabı. Tavsiyemdir
Struma-Aşk YolcusuBahar Feyzan · Doğan Kitap · 201959 okunma