ÖSYM'ye ithafen
Şey diyoruz deilmi sekiz yıl ilkokul ortaokul , dört yıl lise , dört yıl üniversite , bir yıl staj ortalama 21 yıl sonra iş hayatına atılırız dile kolay tâbi e bide bu işin buz dağının arkasında 3-4 yıl Yks'ye girenler 2 yılda bir yapılan en az 2 defa girilen KPSSler mülakatlar ws. basit yuvarlama yapayım geldik mi 35 yaşına ne demişti
Cahit Sıtkı Tarancı
Cahit Sıtkı Tarancı
yaş Otuzbeş yolun yarısı eder. Yolun yarısını çok da değmeyen bir yolda harcadık mı harcadık Genç ve dinamik ülkeyiz ama gelişemiyoruz neden gelişelim ki ülkenin ümidi turizmdeyse nasıl gelişebiliriz ? 21 yy.da ekonomiyi elin gavurlarından gelecek sermayeye bırakıyoruz daha fazla konuşmaya gerek var mı ?
Anket
Okulumu bırakalım bence bırakalım...
Hayır okul bizi bıraksın 😁
youtu.be/7ovfoT_lQr Sistem düzeltilmeli en iyi örneklerden biri bu
https://1000kitap.com/MrsMrv e ithafen, naçizane fikrimi sorarsan eğer, bu tür bir imla kullanımı ve söylev kabiliyetindeki ciddi eksikliklere bakarak; suçun büyük bir kısmının asıl kimde vuku bulduğunu ve insanın birazcık dahi olsa eleştirilerini kendisine yöneltmesi gerektiğini düşünmeden edemiğimi, aynı zamanda kişinin yapıcı ve mantıklı fikirler öne sürerek yanlış gördüğü şeyleri düzeltmeye çalışmadıkça, eleştirilerinin içi boş, anlık duyumsamaların ürünü sözcükler olduğunun kanaatindeyim. Herkese sınavından gönlünce sonuçlar alması dileğiyle, hayırlı geceler.
Önceki 8 yanıtı göster
@Ulasmuhammed27 gerçekten çok haklısın okulun amacı zaten eğitim +öğretim de kim nekadar aldı tartışılır elbette
1 yanıtı göster
RvP
RvP
ah kalitesiz insan bence sen okuma. okul eğitim + öğretim ama sanırım sen küfürle dilbilgisini düzelterek ne kadar kalitesiz bir öğretim gördüğünün elle tutulur örneğisin ..
Ben o yolun yarısına tam da bugün geldim. Ama ruhen kendimi yolun sonlarında gibi hissediyorum.
Ve sordukları sorularının gerçek hayatla bir nebze alakası yok , keşke daha güzel bir eğitim sistemimiz olsaydı...
Şuraya bir fikir bırakayım. ÖSYM girdilerine baktım. Hep eleştiri var, hep bir yanlış işaret ediliyor. Ancak işaret edilen yanlışın yerini alabilecek hiçbir çözüm önerisi yok. Daha iyisini öneremeyeceksen var olanı bu şekilde eleştirme, daha çok çalış. Bu şekildeki tepkiler etkisiz oluyor..
Önceki 1 yanıtı göster
Tepkilerin etkisiz kalmasının sebebi bize biçilen değerle eş olsa gerek
1 yanıtı göster