2020 45. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2020 23:22
Kitapla alakalı söyleyecek o kadaaaar çok şeyim var ki... Ama kelimeleri bir araya toplayamıyorum. Kitabın arkasında İntikam’dan bile daha iyi yazıyordu, kesinlikle öyle. Genelde serilerin 2. kitapları pek iyi olmaz ama bu kitap kesinlikle mükemmeldi. Kitabın başından beri olayların asla durulmaması, yarısından sonra ise tüm sırların tek tek ortaya çıkması mükemmeldi. İntikam giriş kitabı olarak ne kadar iyiyse Cehennem de bir devam kitabı olarak çok güzeldi. İnsana 3. kitabı okuma isteği veren, akıcı ve temposu çok yüksek bir kitaptı. Özellikle de sonunu okuyunca koşa koşa 3. kitabını elime almamak için zor tuttum kendimi. Son olarak tabii ki Luca’ya değinmek istiyorum. Tek kelimeyle mükemmel bir karakterdi (bu yorumda çok fazla mükemmel dedim cidden). Kitabı bir yerden sonra sadece Luca için okudum denebilir. Aslında karakter olarak oldukça klişe birisi olmasına rağmen yazar onu çok güzel bir şekilde yazmış. Tüm aileden farklı oluşu, kanının yüklerini üstünde taşıması... Bence çok etkileyici bir karakterdi. Keşke Luca daha çok yer alsaydı kitapta. Son olarak, eğer genç yetişkin türünü ve içinde kötü çocuk bulunan şeyleri seviyorsanız bu seriyi de seveceğinizi düşünüyorum. Kitaplar gayet akıcı ve hafif bir dille yazılmış. Bu tarz kitaplar okuyan birinin sevmeme ihtimalini oldukça düşük görüyorum.
CehennemCatherine Doyle · Yabancı · 2019488 okunma